Εταιρικά Νέα

Νέες σειρές στρωμάτων OPTIMUM & PRIME. Η Media Strom ανανεώνει και απογειώνει την εμπειρία ύπνου

Optimum

Με αλλαγές στο σχεδιασμό, προσθήκη νέων υλικών και βελτιστοποίηση της ήδη κορυφαίας σχεδίασης, η Media Strom – η εταιρεία που αξιοποιεί την επιστήμη για να αναγάγει την εμπειρία του ύπνου σε επιστήμη – παρουσιάζει τις ανανεωμένες σειρές στρωμάτων OPTIMUM και PRIME, για μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης και ευεξίας.

5η Γενιά στρωμάτων OPTIMUM

 Ανανέωση για κορυφαία αίσθηση ευεξίας, με έμφαση στην υψηλή αισθητική για στρώματα 2 αισθήσεων και 2 εποχών είναι μερικοί από τους λόγους που κάνουν την 5η γενιά στρωμάτων OPTIMUM να υπερέχει.

Με το μοναδικό στην ελληνική αγορά ενιαίο σύστημα ελατηρίων 5 επίπεδων και 7 ζωνών, τα στρώματα OPTIMUM εξασφαλίζουν άριστη προοδευτική και ενισχυμένη στήριξη, ακόμη και στα πιο βαριά σημεία του σώματος, καθώς οι μύες χαλαρώνουν πιο γρήγορα για ξεκούραστο, ποιοτικό ύπνο και αναζωογονημένο ξύπνημα με ενεργητικότητα και θετική διάθεση. Αντίστοιχα, και το ενσωματωμένο ανώστρωμα (2 σε 1) αγκαλιάζει διαφορετικά τον κάθε τύπο σώματος, ενώ, χάρη στην προοδευτική λειτουργία των υλικών, το στρώμα αγκαλιάζει απαλά κάθε καμπύλη, χωρίς να την πιέζει και να εμποδίζει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ειδικά στις σειρές Platinum & Diamond χρησιμοποιείται η ίνα MicroModal, ένα 100% φυσικό υλικό που προέρχεται από το δέντρο της οξιάς, έχει απίστευτα μαλακή υφή και είναι σαν «χάδι» στο σώμα, ενώ απορροφά την υγρασία του δέρματος και την αποβάλλει στο περιβάλλον. Στα δύο αυτά στρώματα της σειράς, ανανεώθηκε ο πολυτελής σχεδιασμός με νέο πλεκτό, ελαστικό ύφασμα.

3η Γενιά στρωμάτων PRIME

Ακόμη πιο μοντέρνος σχεδιασμός στην εξωτερική εμφάνιση, προσθήκη εργονομικών υλικών και νέα επεξεργασία των υφασμάτων είναι μερικές μόνο από τις καινοτομίες στην ανανεωμένη, αγαπημένη σειρά στρωμάτων PRIME που υπόσχεται μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης στον ύπνο!

Τα πρωτοπόρα αυτά στρώματα διαθέτουν τεχνολογία έξυπνης στήριξης “Sleep IQ” που διαβάζει ξεχωριστά κάθε σωματότυπο, εξαλείφοντας τα σημεία πίεσης και παρέχοντας την ιδανική στήριξη για τέλειο και αναζωογονητικό ύπνο, με στόχο να προσφέρει μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και ανάτασης. Στον τομέα των υλικών προστίθενται τα θερμοστατικά Cool wool και Mohair, ενώ στρώμα και ανώστρωμα πάνε μαζί, δύο σε ένα, για να αγκαλιάζουν με ξεχωριστό τρόπο κάθε τύπο σώματος. Παράλληλα, η αντιβακτηριακή και υποαλλεργική επεξεργασία των υφασμάτων εξασφαλίζει καλύτερη υγιεινή.

Χάρη στη νέα 100% φυσικής προέλευσης επεξεργασία GREENFIRST που βασίζεται στα αιθέρια έλαια, η επιφάνεια των στρωμάτων PRIME είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα.

Λίγα λόγια για τη Media Strom

Με προτεραιότητες τον Άνθρωπο, την Τεχνολογία και το Περιβάλλον, η Media Strom 55 χρόνια τώρα αποτελεί μία πρότυπη βιομηχανία που παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ύπνου από πλευράς σχεδιασμού, ποιότητας και υγιεινής. Διαθέτει το κορυφαίο εργοστάσιο παραγωγής στρωμάτων στη χώρα μας και ένα από τα 3 σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με το μοναδικό στην Ελλάδα εργαστήριο έρευνας & ανάπτυξης για την έκδοση πιστοποιητικών ποιότητας.

Prime