Bed seaview Media Strom

Με παράδοση 55 και πλέον χρόνων έχουμε αφήσει
το σημάδι μας στην Ελληνική ιστορία της Στρωματοποιίας

H No 1 βιομηχανία
προϊόντων ύπνου
στην Ελλάδα!

Κρεβάτι Media Strom

Η 1η εταιρεία στην Ελλάδα με Πιστοποίηση
Oeko-Tex Standard 100 για ολόκληρο το στρώμα

Υγιεινή πάνω από όλα

Bed Media Strom

Περισσότεροι από 3.000.000 Έλληνες καταναλωτές
κοιμώνται σε στρώμα Media Strom

Ύπνος σαν το σπίτι σας!

Hotel room Colaborating Hotels Media Strom

Και παραμένουν πιστοί στην εταιρεία μας

Το76% των πελατών μας
δηλώνουν ικανοποιημένοι

Colaborating Hotels Niarchos

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνεργάτες,

Επιτρέψτε μου να απευθύνω έναν θερμό χαιρετισμό σε όσους διατηρείτε επιχειρήσεις φιλοξενίας σε περιοχές οι οποίες δοκιμάστηκαν από τις φετινές καταστροφές. Οι σκέψεις μας είναι κοντά σας και ευχόμαστε να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατό οι ζημιές ώστε του χρόνου να γιορτάζουμε μαζί μια εξαιρετική χρονιά.

Στην Αθηναϊκή Στρωματοποιία έχουμε μεγάλο σεβασμό για κάθε έναν σας ξεχωριστά και για τον τουριστικό κλάδο συνολικά – που είναι από τους βασικότερους στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας. Και είναι μεγάλη χαρά και τιμή να στηρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλετε προκειμένου οι επισκέπτες στη χώρα μας να απολαμβάνουν υπηρεσίες, οι οποίες συχνά υπερβαίνουν και τις υψηλότερες προσδοκίες τους. Προς αυτή την κατεύθυνση η Media Strom είναι διαρκώς δίπλα σας με προϊόντα υψηλού σχεδιασμού και τεχνολογίας, ώστε να παρέχετε στους πελάτες σας μια ασύγκριτη εμπειρία ύπνου.

Από την πλευρά μας είμαστε υπερήφανοι που, στην επέτειο των 55 ετών παρουσίας μας στην αγορά ως η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον τομέα προϊόντων ύπνου, τιμηθήκαμε με τον τίτλο «Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας» – μια σημαντικότατη αναγνώριση του επιχειρηματικού «πρωταθλητισμού» μας. Στον πρωταθλητισμό αυτό συγκαταλέγονται φέτος νέα και αναβαθμισμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για τον τομέα της φιλοξενίας, όπως και μια καινοτόμος online εφαρμογή για απόλυτα εξατομικευμένες σχεδιαστικές λύσεις για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και εύχομαι σε όλους μία όσο γίνεται πιο θετική, πετυχημένη και εποικοδομητική νέα σεζόν.

Γιώργος Ι. Νιάρχος

Γενικός Διευθυντής
Αθηναϊκή Στρωματοποιία

Υπηρεσίες

Tailor made εμπορική πολιτική
+-
Τόσο η εμπορική πολιτική όσο και ο τρόπος πληρωμής των προϊόντων ύπνου είναι κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες των πελατών μας. Δεν έχουν όλοι οι πελάτες την ίδια δυναμική, τις ίδιες ανάγκες και απαιτήσεις, δεν απευθύνονται στο ίδιο προφίλ πελατών. Όλοι οι πελάτες μας είναι μοναδικοί και για αυτό διαθέτουμε ευέλικτα πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Μιλήστε με έναν Σύμβουλο πωλήσεων.
Check-Up
Test
+-
Διαγνωστικός έλεγχος των προϊόντων ύπνου & καταγραφή αναγκών για το επόμενο έτος. Στο τέλος της τουριστικής περιόδου σας προσφέρουμε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο των προϊόντων ύπνου της μονάδας σας, ενώ ταυτοχρόνως έχετε τη δυνατότητα, σε προνομιακή τιμή, να πραγματοποιήσετε αγορά με μετεχρονισμένη παράδοση προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας για την οργάνωση του διαγνωστικού ελέγχου.
Do Not Disturb Cards
+-
Είστε πιστός πελάτης μας? Μιλήστε με τον Σύμβουλο πωλήσεων για την δωρεάν παροχή ‘’do not disturb’’ cards στην ξενοδοχειακή σας μονάδα. Για συγκεκριμένες ομάδες πελατών και βάση κριτηρίων παρέχουμε ως επιβράβευση τις κάρτες δωρεάν. Με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε τη συνεργασία μας και μειώνετε τα έξοδά σας.
Καρτοδιακόπτης Δωματίου
+-
Επιλέγετε με συνέπεια την αγορά των προϊόντων μας. Σας επιβραβεύουμε με την παροχή από καρτοδιακόπτες για τα δωμάτια της ξενοδοχειακής σας μονάδας. Ενημερωθείτε από το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου για αυτή την μοναδική παροχή. Με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε τη συνεργασία μας και μειώνετε τα έξοδά σας.
Προβολή στο Media Strom / Hotels
+-
Σε όλους τους συνεργάτες μας προσφέρουμε την προβολή της ξενοδοχειακής μονάδας τους στο site Media Strom Hotels στην ενότητα Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Η πιστότητα, η εμπιστοσύνη και η ποιότητα συνεργασίας με τους πελάτες μας αποτελούν κριτήρια συμμετοχής.
Show
Rooms
+-
Διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα δίκτυο καταστημάτων 127 σημείων. Μπορείτε να επισκεφθείτε στην περιοχή σας ένα από αυτά και να δοκιμάσετε τα προϊόντα και την ποιότητα ύπνου της Media Strom. Επισκεφθείτε ένα show room της Media Strom, υπάρχουν παντού σε όλη την Ελλάδα. Θα τα βρείτε στο σύνδεσμο

Οι Άνθρωποί Μας

Η Media Strom, ως μια κορυφαία εταιρεία κατασκευής προϊόντων ύπνου, με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει στην απαιτητική ξενοδοχειακή αγορά μία έμπειρη ομάδα συνεργατών.

 

Η ομάδα πωλήσεων αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και υψηλή κατάρτιση στην αγορά του ύπνου και του ξενοδοχείου. Η εξοικείωση με την αγορά, η ενημέρωση των τάσεων της ξενοδοχειακής αγοράς και των προτιμήσεων των Ελλήνων και διεθνών ταξιδιωτών αποτελούν προτεραιότητες στην εκπαίδευσή τους.

 

Οι σύμβουλοι πωλήσεων είναι το πιο έμπειρο δυναμικό ανθρώπων τόσο για να κατανοούν τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των B2B πελατών όσο και να προτείνουν τις ιδανικές λύσεις.

Συνεργάτες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε επαφή μαζί μας
και μία νέα ευκαιρία

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

    H αξιοπιστία της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας
    εχέγγυο της επιτυχίας μας