Bed seaview Media Strom

Με παράδοση 55 και πλέον χρόνων έχουμε αφήσει
το σημάδι μας στην Ελληνική ιστορία της Στρωματοποιίας

H No 1 βιομηχανία
προϊόντων ύπνου
στην Ελλάδα!

Κρεβάτι Media Strom

Η 1η εταιρεία στην Ελλάδα με Πιστοποίηση
Oeko-Tex Standard 100 για ολόκληρο το στρώμα

Υγιεινή πάνω από όλα

Bed Media Strom

Περισσότεροι από 3.000.000 Έλληνες καταναλωτές
κοιμώνται σε στρώμα Media Strom

Ύπνος σαν το σπίτι σας!

Hotel room Colaborating Hotels Media Strom

Και παραμένουν πιστοί στην εταιρεία μας

Το76% των πελατών μας
δηλώνουν ικανοποιημένοι

20 χρόνια στρώματα optimum media strom
Colaborating Hotels Niarchos

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

Ήρθε και πάλι η ώρα να επικοινωνήσουμε με αφορμή τη νέα καλοκαιρινή σεζόν που ξεκίνησε πρόσφατα με καλούς οιωνούς και που εύχομαι να εξελιχθεί σε έναν ακόμα θρίαμβο της ελληνικής φιλοξενίας.

 

«Θρίαμβος» και ιδιαίτερη τιμή ήταν και για όλους εμάς στη Media Strom η κορυφαία διάκριση “Προϊόν της Χρονιάς” για τη σειρά στρωμάτων Optimum και μάλιστα στην επέτειο 20 ετών της. Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε στο πλαίσιο του ομώνυμου, διεθνούς κύρους διαγωνισμού, που στη χώρα μας διεξάγεται από την Direction με βασικό σκοπό την ανάδειξη της προϊοντικής καινοτομίας. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι νικητές του διαγωνισμού αναδεικνύονται από το ίδιο το καταναλωτικό κοινό μέσω μιας μεγάλης ανεξάρτητης έρευνας η οποία, στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.200 καταναλωτών.

Με την ευκαιρία του πολύ τιμητικού αυτού βραβείου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους όλων μας στην Αθηναϊκή Στρωματοποιία για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Ο κλάδος που εκπροσωπείτε είναι από τους βασικότερους στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που, από την πλευρά μας, συμβάλλουμε κατά το μερίδιο που μας αναλογεί στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε στους επισκέπτες της όμορφης χώρας μας.

 

Σας εύχομαι η φετινή χρονιά να ανταμείψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε προκειμένου να εξακολουθεί η Ελλάδα μας να αποτελεί κορυφαίο διεθνή προορισμό και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε διαρκώς δίπλα σας με προϊόντα υψηλού σχεδιασμού και τεχνολογίας, ώστε οι πελάτες σας να απολαμβάνουν μια ασύγκριτη εμπειρία ύπνου.

 

Γιώργος Ι. Νιάρχος

Γενικός Διευθυντής
Αθηναϊκή Στρωματοποιία

Υπηρεσίες

Tailor made εμπορική πολιτική
+-
Τόσο η εμπορική πολιτική όσο και ο τρόπος πληρωμής των προϊόντων ύπνου είναι κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες των πελατών μας. Δεν έχουν όλοι οι πελάτες την ίδια δυναμική, τις ίδιες ανάγκες και απαιτήσεις, δεν απευθύνονται στο ίδιο προφίλ πελατών. Όλοι οι πελάτες μας είναι μοναδικοί και για αυτό διαθέτουμε ευέλικτα πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Μιλήστε με έναν Σύμβουλο πωλήσεων.
Check-Up
Test
+-
Διαγνωστικός έλεγχος των προϊόντων ύπνου & καταγραφή αναγκών για το επόμενο έτος. Στο τέλος της τουριστικής περιόδου σας προσφέρουμε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο των προϊόντων ύπνου της μονάδας σας, ενώ ταυτοχρόνως έχετε τη δυνατότητα, σε προνομιακή τιμή, να πραγματοποιήσετε αγορά με μετεχρονισμένη παράδοση προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας για την οργάνωση του διαγνωστικού ελέγχου.
Do Not Disturb Cards
+-
Είστε πιστός πελάτης μας? Μιλήστε με τον Σύμβουλο πωλήσεων για την δωρεάν παροχή ‘’do not disturb’’ cards στην ξενοδοχειακή σας μονάδα. Για συγκεκριμένες ομάδες πελατών και βάση κριτηρίων παρέχουμε ως επιβράβευση τις κάρτες δωρεάν. Με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε τη συνεργασία μας και μειώνετε τα έξοδά σας.
Καρτοδιακόπτης Δωματίου
+-
Επιλέγετε με συνέπεια την αγορά των προϊόντων μας. Σας επιβραβεύουμε με την παροχή από καρτοδιακόπτες για τα δωμάτια της ξενοδοχειακής σας μονάδας. Ενημερωθείτε από το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου για αυτή την μοναδική παροχή. Με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε τη συνεργασία μας και μειώνετε τα έξοδά σας.
Προβολή στο Media Strom / Hotels
+-
Σε όλους τους συνεργάτες μας προσφέρουμε την προβολή της ξενοδοχειακής μονάδας τους στο site Media Strom Hotels στην ενότητα Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Η πιστότητα, η εμπιστοσύνη και η ποιότητα συνεργασίας με τους πελάτες μας αποτελούν κριτήρια συμμετοχής.
Show
Rooms
+-
Διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα δίκτυο καταστημάτων 127 σημείων. Μπορείτε να επισκεφθείτε στην περιοχή σας ένα από αυτά και να δοκιμάσετε τα προϊόντα και την ποιότητα ύπνου της Media Strom. Επισκεφθείτε ένα show room της Media Strom, υπάρχουν παντού σε όλη την Ελλάδα. Θα τα βρείτε στο σύνδεσμο

Οι Άνθρωποί Μας

Η Media Strom, ως μια κορυφαία εταιρεία κατασκευής προϊόντων ύπνου, με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει στην απαιτητική ξενοδοχειακή αγορά μία έμπειρη ομάδα συνεργατών.

 

Η ομάδα πωλήσεων αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και υψηλή κατάρτιση στην αγορά του ύπνου και του ξενοδοχείου. Η εξοικείωση με την αγορά, η ενημέρωση των τάσεων της ξενοδοχειακής αγοράς και των προτιμήσεων των Ελλήνων και διεθνών ταξιδιωτών αποτελούν προτεραιότητες στην εκπαίδευσή τους.

 

Οι σύμβουλοι πωλήσεων είναι το πιο έμπειρο δυναμικό ανθρώπων τόσο για να κατανοούν τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των B2B πελατών όσο και να προτείνουν τις ιδανικές λύσεις.

Συνεργάτες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε επαφή μαζί μας
και μία νέα ευκαιρία

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

    Αθηναικη Στρωματοποιία

    H αξιοπιστία της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας
    εχέγγυο της επιτυχίας μας