Μαξιλάρια Ξενοδοχείου

 

Διαθέτουμε 5 κατηγορίες μαξιλαριών και συνολικά 21 είδη.
Όλα είναι διαφορετικά μεταξύ τους, διότι οι ανάγκες των πελατών σας είναι διαφορετικές.
Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στους πελάτες σας και φροντίστε να έχουν έναν καλό ύπνο.
Δημιουργήστε pillow menus και καλύψτε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

ΣΕΙΡΑ HIGH TECH

Μαξιλάρια φτιαγμένα για τις δικές σας ανάγκες, με τις καλύτερες τεχνολογίες και υλικά κατασκευής. Στην κατηγορία High Tech μπορείτε να βρείτε τις τεχνολογίες εκείνες, που είναι κατάλληλες για εσάς.
Βρείτε το μαξιλάρι που σας ταιριάζει αναλόγως των προτιμήσεών σας!

ΣΕΙΡΑ ALOE MEMORY

Το φυτό αλόης έχει πολλές θετικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Κάποιες απ’ τις θετικές ιδιότητές του είναι ότι είναι αντισηπτικό, αναζωγοωνητικό και αντιαλλεργικό! Τα μαξιλάρια memory foam Media Strom με aloe vera, δεν χάνουν το αρχικό τους σχήμα με την πάροδο του χρόνου και εγγυούνται έναν ύπνο χαλαρωτικό αλλά και υγιεινό 100% υποαλλεργικό!

ΣΕΙΡΑ ΠΟΥΠΟΥΛΟ

Τα μαξιλάρια από φτερά, βαμβάκι ή πούπουλα, είναι πολύ μαλακά και εύκαμπτα, γιατί το υλικό που περιέχουν κινείται ελεύθερα μέσα στο κάλυμμα προς όλες τις κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα να προσαρμόζονται στον αυχένα, στην πλάτη ή στη μέση χωρίς να ασκούν πίεση και εξασφαλίζοντας έτσι σωστή στήριξη και άνεση.

ΣΕΙΡΑ LATEX

Το latex αγκαλιάζει το σώμα ανταποκρινόμενο στη θερμότητα και την πίεση, κατανέμοντας ομοιόμορφα το σωματικό βάρος. Στη συνέχεια επιστρέφει στο αρχικό του σχήμα. Επιπλέον, επειδή είναι ελαστικό, «αγκαλιάζει» τον αυχένα και το κεφάλι, προσφέροντας άνεση στον ύπνο.

ΣΕΙΡΑ MICRO FIBER

To micro fiber, είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό που τους θερινούς μήνες προσφέρει δροσιά και άνεση καθώς επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και το διατηρεί στεγνό και δροσερό, ενώ το χειμώνα λειτουργεί ως πολύ καλό μονωτικό και είναι απαλό χωρίς να δίνει την αίσθηση δροσιάς ή ψύχρας όπως ένα σατέν σεντόνι. Ιδανική επιλογή για όλες τις εποχές!

Επικοινωνία

Κάθε επαφή μαζί μας
και μία νέα ευκαιρία

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

    H αξιοπιστία της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας
    εχέγγυο της επιτυχίας μας