faq_slide

FAQs

Μπορείς να δεις το ωράριο για το κατάστημα που σε ενδιαφέρει ΕΔΩ

Κάθε κατάστημα Media Strom διαθέτει όλα τα στρώματα με ελατήρια για δειγματισμό. Η σειρά Flexy διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα.
Μπορείς να βρεις την πλήρη συλλογή στρωμάτων και κρεβατιών Media Strom στα καταστήματά μας σε Γλυφάδα, Χαλάνδρι και Φλόριντα (Θεσσαλονίκη).
Για τα διαθέσιμα κρεβάτια ανά κατάστημα, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Στο Χαϊδάρι, Λεωφόρος Αθηνών 248, θα βρεις το Media Strom Stock House για να ανακαλύψεις μοναδικές ευκαιρίες σε προϊόντα Media Strom. Λειτουργεί όμως σε συγκεκριμένες περιόδους μέσα στον χρόνο, έτσι αυτήν τη στιγμή παραμένει κλειστό.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-15:00 με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις:

Τόσο στο eshop όσο και σε όλα τα καταστήματα Media Strom, ισχύουν οι ίδιες προσφορές & προωθητικές ενέργειες. Εξαίρεση αποτελούν μεμονωμένα limited web offers τα οποία μπορείς να δεις εδώ

Τα στρώματά μας έχουν 8 χρόνια γραπτής εγγύησης (εκτός Benefit & Baby). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγυήσεις όλων των προϊόντων μας, θα βρεις κάνοντας κλικ εδώ.

Η εγγύηση του στρώματός σου ξεκινάει από την ημέρα που θα το παραλάβετε στο σπίτι σου. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς και για την ισχύ της εγγύησης , είναι πάντα απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

Η εγγύηση Media Strom ισχύει κανονικά και ξεκινάει από την ημέρα που θα το παραλάβεις στο σπίτι σου.

Συστήνουμε να επικοινωνήσεις είτε με το κατάστημα στο οποίο ολοκλήρωσες τις αγορές σου, είτε με το αρμόδιο τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών & Service κάνοντας κλικ εδώ.

Επικοινώνησε με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών & Service για να σε συμβουλέψουν.

Η αυθεντικότητα ενός προϊόντος Media Strom αποδεικνύεται τόσο από τα συνοδευτικά παραστατικά, όσο και από τις ειδικές ενδείξεις πάνω στο προϊόν.

Φυσικά! Σε διαφορετική περίπτωση επικοινώνησε με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών & Service για να ενημερωθείς με τις επιλογές σου.

Συνοπτικά, η πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100 είναι η αυστηρότερη και εγκυρότερη πιστοποίηση/εξασφάλιση για την πλήρη απουσία βλαβερών ουσιών από το στρώμα σας.

Η πιστοποίηση θα πρέπει να έχει το αυθεντικό λογότυπο και να συνοδεύεται από τον επίσημο αριθμό έκδοσης, πχ. VN025 125204 OETI

Η πιστοποίηση Oeko-Tex για τα προϊόντα μας ανανεώνεται κάθε 1 έτος.

Όλα μας τα στρώματα παράγονται κατά παραγγελία και σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες ανά 2 εκατοστά σε πλάτος και σε μήκος (ζυγές διαστάσεις).

Είναι φυσιολογικό η αίσθηση του στρώματος να διαφοροποιείται ανάλογα με την επιφάνεια πάνω στην οποία το χρησιμοποιείς. Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε να συνδυάζουμε το στρώμα μας με τον κατάλληλο τύπο βάσης (κρεβάτι). Επίσης, μην ξεχνάς ότι το σώμα σου πάντα χρειάζεται ένα μικρό διάστημα προσαρμογής ώστε να συνηθίσει τη νέα εμπειρία ύπνου που του προσφέρεις.

Τα στρώματα 4G είναι στρώματα που παράγονται και διατίθενται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων. Στείλε μας ποιο μοντέλο αναζητάς και σε ποια περιοχή κάνοντας κλικ ΕΔΩ και εμείς θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό για το ποιο συνεργαζόμενο κατάστημα θα σε εξυπηρετήσει!

Τα κατηργημένα μοντέλα δεν παράγονται ξανά. Ανανεώνουμε συνεχώς τα στρώματά μας και είναι βέβαιο ότι ένα καινούριο, αναβαθμισμένο στρώμα θα καλύψει τις ανάγκες σου!

Τα στρώματά μας είναι διαμορφώσιμα μόνο ως προς τις διαστάσεις μήκους και πλάτους και το κάθε υλικό είναι τοποθετημένο στο κάθε στρώμα για να προσφέρει συγκεκριμένα οφέλη. Από τη στιγμή που υπάρχει κάποια αλλεργία ενημέρωσέ μας για το υλικό αυτό (πχ latex) και εμείς εντοπίσουμε ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για εσένα.

Το βάρος του κάθε στρώματος ποικίλει αναλόγως το μοντέλο και τις διαστάσεις. Μπορείς να μας στείλεις το μοντέλο για το οποίο ενδιαφέρεσαι καθώς και τη διάσταση και εμείς θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Έχει αποδειχθεί και πιστοποιηθεί ότι τα στρώματα με ελατήρια δεν δημιουργούν μαγνητικά πεδία. Για να δημιουργηθεί μαγνητικό πεδίο πρέπει κατά κανόνα το μέταλλο να έρχεται σε επαφή με ηλεκτρικό ρεύμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσεις ηλεκτρική κουβέρτα με όλα μας τα στρώματα εκτός των Pure & Fresh (σειρά Flexy, Memory Foam στρώματα)

Γυρίζοντας το στρώμα σου συχνά (κάθε δύο μήνες), είτε περιστρέφοντάς το, είτε αλλάζοντας πλευρά, πετυχαίνεις τη μέγιστη αντοχή του στο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα: Στα στρώματα της σειράς Optimum αλλάζουμε πλευρά στην αλλαγή εποχής (χειμώνας-καλοκαίρι) και ενδιάμεσα απλώς τα περιστρέφουμε. Tα στρώματα της σειράς Advance Prime και τα στρώματα Pure και Fresh από τη σειρά Flexy είναι μονής όψης και δε χρειάζεται να αλλάζουμε πλευρά, αρκεί να τα περιστρέφουμε.

Όλα τα προϊόντα ύπνου για λόγους υγιεινής πρέπει να αλλάζονται μετά από 8 χρόνια.

Σαφώς! Η υγρασία είναι εχθρός του στρώματος και της υγιεινής του ύπνου. Η υγρασία επιφέρει ακάρεα και μικροοργανισμούς οι οποίοι είναι κατόπιν αδύνατον να αφαιρεθούν από το στρώμα και το περιβάλλον ύπνου. Κατά συνέπεια η χρήση προστατευτικού καλύμματος κρίνεται ακόμα πιο απαραίτητη καθώς και η χρήση αφυγραντήρα.

Το στρώμα θα πρέπει να αποθηκευτεί σε στεγνό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Προσοχή, το στρώμα ΔΕΝ θα πρέπει να αποθηκεύεται όρθιο.

Το στρώμα δε μπορεί να πλυθεί, ούτε πρέπει να έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε είδος υγρασίας. Για αυτό και συστήνεται η χρήση προστατευτικού καλύμματος από την πρώτη ημέρα χρήσης.

Το βασικότερο κριτήριο για την επιλογή στρώματος είναι η αίσθηση που αποκομίζεις όταν ξαπλώνεις σε αυτό. Για να ανακαλύψεις ποιο στρώμα καλύπτει τις δικές σου ανάγκες και ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σου, επισκέψου ένα σημείο Media Strom.

Για να βρεις τις διαστάσεις, ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα

  • Χρησιμοποίησε μεταλλικό ή ξύλινο μέτρο και όχι μεζούρα.
  • Μέτρησε το εσωτερικό του κρεβατιού σου και όχι το παλιό σας στρώμα.
  • Το πλάτος του, από το εσωτερικό της μιας πλαϊνής τραβέρσας ως την απέναντι.
  • Το μήκος του, από το εσωτερικό του κεφαλαριού ως το εσωτερικό του κατωπόδαρου.
  • Το βάθος, από το επάνω μέρος της τραβέρσας μέχρι την επιφάνεια που θα πατήσει το στρώμα [τελάρο ή σανίδες].

Εκμεταλλεύσου την επίσκεψή σου στο κατάστημα στο έπακρο και δοκίμασε τα στρώματα της επιλογής σου αφιερώνοντας όσο χρόνο χρειάζεσαι. Έτσι, θα έχεις την πληρέστερη δυνατή εικόνα για το ποιο είναι αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σου.

Οι σύμβουλοι πωλήσεών μας είναι οι καταλληλότεροι άνθρωποι για να σε ακούσουν και να σου προτείνουν το στρώμα ή την κατηγορία στρωμάτων που θα καλύψει τις ανάγκες σου. Σε κάθε περίπτωση, τον σημαντικότερο ρόλο έχει η γνώμη του γιατρού σου όσον αφορά την όποια ευαισθησία, αλλά και η αίσθηση που θα αποκομίσεις δοκιμάζοντας το στρώμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ανάπτυξης του σώματος, από τη μετα-βρεφική έως και την εφηβική ηλικία, το στρώμα παίζει καθοριστικό ρόλο. Για αυτό και χρειάζεται να επιλέξεις ένα στρώμα το οποίο θα παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο στήριξης και την καλύτερη ποιότητα ύπνου. Σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάστηκε στο 6ο Διεπιστημονικό Συνέδριο Ύπνου σε συνεργασία με το Κέντρο Ύπνου του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών τα στρώματα τεχνολογίας Pocket (ανεξάρτητα ελατήρια) είναι αυτά τα οποία συμβάλουν περισσότερο στην ποιότητα του ύπνου.

Το ιδανικό στρώμα βάσει ερευνών είναι το ημίσκληρο. Ο αστικός μύθος ο οποίος έλεγε ότι καλό στρώμα είναι το σκληρό στρώμα έχει καταρριφθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Για αυτό και στη Media Strom τα στρώματά μας έχουν ημίσκληρη δομή και η τελική αίσθηση διαφοροποιείται από τον προσεκτικό συνδυασμό των υλικών.

Η ορθοπεδικότητα και η ανατομικότητα είναι κατά βάση ιατρικοί όροι και ιδιαίτερα παρεξηγημένοι στον κλάδο μας. Δεν υφίσταται σωστό και λάθος, καθώς η ορθοπεδικότητα αφορά τη στήριξη που μας παρέχει ένα στρώμα και η ανατομικότητα την άνεση. Η στήριξη έρχεται από τον πυρήνα των ελατηρίων και η άνεση από τα αφρώδη υλικά και το καπιτονέ. Είναι σημαντικό να καταστήσουμε σαφές ότι όλα μας τα στρώματα παρέχουν τόσο στήριξη όσο και άνεση και αναλόγως την κατηγορία στρωμάτων, διαφοροποιείται το επίπεδο. Πχ. κατά κανόνα τα ανεξάρτητα ελατήρια παρέχουν υψηλότερο επίπεδο άνεσης και στήριξης.

Τα ανεξάρτητα ελατήρια παρέχουν υψηλότερο επίπεδο άνεσης και στήριξης. Τα ανεξάρτητα ελατήρια υποστηρίζουν ιδανικά κάθε διαφορετικό σωματότυπο, αφού προσαρμόζονται στις καμπύλες του σώματός σου και περιορίζουν την αίσθηση της κίνησης του συντρόφου σου σε περίπτωση που θέλει να αλλάξει θέση ή και να σηκωθεί από το στρώμα παρέχοντας έτσι πολύ καλύτερο επίπεδο ύπνου. Σύμφωνα μάλιστα με την έρευνα που παρουσιάστηκε στο 6ο Διεπιστημονικό Συνέδριο Ύπνου σε συνεργασία με το Κέντρο Ύπνου του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών τα στρώματα τεχνολογίας Pocket (ανεξάρτητα ελατήρια) είναι αυτά τα οποία συμβάλουν περισσότερο στην ποιότητα του ύπνου.

Όπως κάθε νέο προϊόν, έτσι και το στρώμα έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του καινούριου. Η μυρωδιά είναι απόλυτα φυσιολογική, δεν θεωρείται ελάττωμα και θα εξαφανιστεί μετά από μερικές μέρες. Χρειάζεται να αφαιρέσεις τη συσκευασία του στρώματος και να το αφήσεις να αεριστεί
για μερικές ώρες πριν στρώσεις το προστατευτικό κάλυμμα και τα σεντόνια.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το στρώμα να στηρίζεται από την κατάλληλη βάση/υπόστρωμα ώστε να λειτουργεί σαν ένα ολοκληρωμένο υπνοσύνολο. Η κατάλληλη επιφάνεια θα μεγιστοποιήσει τα χαρακτηριστικά στήριξης και άνεσης του στρώματος και θα επηρεάσει την αντοχή του σε βάθος χρόνου.

Στην περίπτωση που έχεις ξύλινο ή μεταλλικό κρεβάτι, θα πρέπει το στρώμα σου να τοποθετηθεί πάνω σε δυναμικό τελάρο για τη βέλτιστη απόδοσή του. Οι απλές ξύλινες σανίδες πρέπει να έχουν συγκεκριμένη απόσταση ενώ τα παλαιού τύπου εύκαμπτα μεταλλικά σωμιέ είναι πολύ πιθανό να καταστρέψουν το στρώμα σας.

Τα δυναμικά τελάρα κατασκευάζονται με λάττες οξιάς ή σημύδας και στιβαρό μεταλλικό πλαίσιο. Δεν τρίζουν, δεν σπάνε, δεν σκεβρώνουν και δεν μουχλιάζουν. Το δυναμικό τελάρο βοηθάει το στρώμα σας να αποδώσει το 100% της στήριξης του και το προστατεύει από τις φθορές.

Μπορείς να συνεννοηθείς είτε με το κατάστημα από το οποίο ολοκλήρωσες τις αγορές σου, είτε να επικοινωνήσεις με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών & Service και να ενημερωθείς τόσο για τις επιλογές σου, όσο και για το κόστος.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών & Service και να ενημερωθείς τόσο για τις επιλογές σου, όσο και για το κόστος.

Επίσης, θα βρεις πληροφορίες πλυσίματος στο ειδικό καρτελάκι που συνοδεύει το προϊόν.

Όλα τα προϊόντα ύπνου για λόγους υγιεινής πρέπει να αλλάζονται κάθε 2 χρόνια

Μπορείς να ανακαλύψεις την πλούσια συλλογή υφασμάτων μας σε όλα μας τα καταστήματα!

Το κατάλληλο μαξιλάρι προσφέρει:

Σωστή στήριξη του αυχένα.
Η καμπύλη του αυχένα, σαν συνέχεια της σπονδυλικής στήλης, χρειάζεται να συγκρατείται στη φυσική της θέση κατά τη διάρκεια του ύπνου, τόσο για τη χαλάρωση των μυών όσο και για σωστότερη αναπνοή. Η σωστή στήριξη εξαρτάται, τόσο από το τελικό ύψος του μαξιλαριού όσο και από το υλικό του πυρήνα του.
Άνεση και ευχάριστη αίσθηση.
Η επιλογή των ιδανικότερων για τον καθένα χαρακτηριστικών ενός μαξιλαριού (υλικό, ύψος, κάλυμμα,) είναι απαραίτητη συνθήκη για έναν βαθύ και χαλαρωτικό ύπνο, καθώς εξασφαλίζει μια συνολικά άνετη και απολαυστική αίσθηση.
Εύκολη προσαρμογή στο χρήστη.
Κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι συχνές οι αλλαγές θέσης. Το μαξιλάρι θα πρέπει να ανταποκρίνεται άμεσα στις αλλαγές αυτές, χωρίς να πιέζει. Για τον ίδιο λόγο είναι σημαντικό να συνδυάζεται με το κατάλληλο στρώμα.
Συστήνουμε την επίσκεψή σου σε ένα κατάστημά μας, ώστε να δοκιμάσεις μαξιλάρια από μια μεγάλη ποικιλία και να βρεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες αλλά και βάσει του στρώματος που έχεις ή θα επιλέξεις!

Για online αγορές από το eshop

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 400€
  • Για αγορές κάτω των 400€ τα μεταφορικά υπολογίζονται βάσει ΤΚ και ύψους παραγγελίας

Για παραγγελίες από τα καταστήματα

  • Δωρεάν για παράδοση στις όμορες περιοχές ή έως τα πρακτορεία της περιοχής που εξυπηρετούν ! πιο αναλυτικά σωστό είναι να αναφέρονται στους όρους αποστολής, κτλ

Μπορούμε να παραδώσουμε δωρεάν την παραγγελία σου σε οποιοδήποτε πρακτορείο εντός Αττικής ή εντός της περιοχής που εξυπηρετεί το τοπικό κατάστημα στο οποίο έκανες την παραγγελία σου ώστε να αποσταλεί στη χώρα επιλογής σου.

Τα στρώματα παράγονται κατόπιν παραγγελίας εξατομικευμένα για κάθε πελάτη, για λόγους διασφάλισης ποιότητας όσο και υγιεινής.

7-10 εργάσιμες ημέρες για ηλεκτρονικές αγορές

5-7 εργάσιμες ημέρες για παραδόσεις σε Αττική από καταστήματα Media Strom

Για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις μπορείς να ενημερωθείς από το σημείο διάθεσης προϊόντων Media Strom που σε ενδιαφέρει

Τα προϊόντα μας παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σου για λόγους διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-15:00 με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις:

Αν βρίσκεσαι σε περιοχή της Αττικής ή της Θεσσαλονίκης το στρώμα και το κρεβάτι που έχεις παραγγείλει θα παραδοθεί στο δωμάτιό σου.
Εσύ φρόντισε μόνο να έχεις ήδη απομακρύνει το παλιό σου στρώμα και αν περιμένεις το νέο σου κρεβάτι να έχεις απομακρύνει το παλιό. Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες θα αναλάβουν να τοποθετήσουν και να συναρμολογήσουν το νέο σύστημα ύπνου που μόλις απέκτησες!

Βάσει νόμου θα πρέπει να καλέσεις την αντίστοιχη υπηρεσία του δήμου σου ώστε να στείλει το ειδικό όχημα προς παραλαβή (όπως ακριβώς γίνεται και με άλλα ογκώδη έπιπλα, ντουλάπες, κομοδίνα).

Μπορείς να ζητήσεις από τον πωλητή που σε εξυπηρετεί να ορίσεις την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείς. Για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς απλώς να το σημειώσεις στα σχόλια και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Επικοινώνησε με το κατάστημα που έκανες την αγορά σου ή με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών & Service για να μάθεις την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σου.

Επικοινώνησε με το κατάστημα που έκανες την αγορά σου ή με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών & Service

Υπάρχει η επιλογή χρήσης σχοινιών ή αναβατόριο. Επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών & Service για να βρούμε την ιδανική λύση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, όλες οι παραγγελίες δρομολογούνται άμεσα. Για να ενημερωθείς για την πιθανότητα να προλάβεις τη δυνατότητα διόρθωσης ή ακύρωσης της παραγγελίας σου θα πρέπει να επικοινωνήσεις το αργότερο μέχρι τις 12:00μμ της επόμενης εργάσιμης ημέρας με το κατάστημα στο οποίο ολοκλήρωσες την αγορά σου ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για αγορές από κατάστημα είναι:

Μετρητά

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δύο ημέρες πριν τη παράδοση (εισήγηση Area)

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για αγορές από το e-shop είναι:

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

PayPal

Για περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής στο eshop διάβασε το άρθρο LINK.

Για ηλεκτρονικές αγορές μπορείς να χρησιμοποιήσεις άτοκες δόσεις με παραγγελίες άνω των 150€

Για αγορές από φυσικό κατάστημα μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που σε ενδιαφέρει.

Επικοινωνείς το αίτημά σου στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και θα ενημερωθείς για τα επόμενα βήματα.

Κάνε εγγραφή στο newsletter

ώστε να μαθαίνεις tips για την αξία του καλού ύπνου,
προσφορές και νέα μας

Δωρεάν παράδοση
για online αγορές άνω των 400€

8

Έως 8 χρόνια
εγγύηση

Άτοκες δόσεις

Εξυπηρέτηση πελατών
στο 210 34 82 900