Στρώματα Media
Μέσα από την πλούσια συλλογή στρωμάτων μπορείς να βρεις το στρώμα που σχεδιάστηκε
για να καλύψει κάθε σου ανάγκη
Επίλεξε το δικό σου στρώμα!

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ

Τέλειο στρώμα είναι το στρώμα που ταιριάζει σε εσένα!

Γνώρισε όλα μας τα στρώματα και ανακάλυψε το ιδανικό για σένα

Ο καλός ύπνος ξεκινάει από το στρώμα σου

Mediastrom Symbols

Άνεση

και χαλάρωση χωρίς να πιέζει
ώμους και γοφούς

Mediastrom Symbols

Στήριξη

της σπονδυλικής στήλης
στη φυσική θέση «S»

Mediastrom Symbols

Aγκάλιασμα

σε όλες τις καμπύλες
του ατόμου που ξαπλώνει

Mediastrom Symbols

Υγιεινή

σε απόλυτο βαθμό
προφυλάσσοντας τον οργανισμό

Mediastrom Symbols

Aνθεκτικότητα

σε βάθος χρόνου διατηρώντας
την ίδια ποιότητα

Απόλυτη εμπειρία ύπνου

Κατάκτησε με υπεροχή κάθε σου όνειρο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Absolute Optimum Στρώμα Προϊόν της Χρονιάς 2024 Media Strom

Κορυφαία αίσθηση ευεξίας

Απολαμβάνεις την υπερσύγχρονη εξέλιξη στο σύστημα ύπνου· την αξίζεις!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Optimum Στρώμα Προϊόν της Χρονιάς 2024 Media Strom

Δύναμη αναζωογόνησης

Αισθάνεσαι τη δύναμη της αναζωογόνησης να εξελίσσει την ημέρα σου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Στρώματα Ύπνου Prime

Πηγή Ενέργειας

Νιώσε την ενέργεια στο σώμα σου,
μετά από ένα απολαυστικό ύπνο!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Mediastrom-Stroma-Ypnou-Advance-Care-1

Η αρχή της ξεκούρασης

Απόλαυσε αληθινή ξεκούραση, ταυτόχρονα με σωστή στήριξη του σώματος, βαθιά χαλάρωση των μυών και υγιεινό περιβάλλον ύπνου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Benefit Series

H ξεχωριστή άποψη
στον καλό ύπνο

Μοναδικά στρώματα υψηλών προδιαγραφών, χωρίς ελατήρια, με καρδιά από προηγμένα αφρώδη υλικά, φιλικά προς το χρήστη και το περιβάλλον

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Στρώματα Media Strom flexy

Φροντίδα και ασφάλεια
για τους μικρούς μας θησαυρούς

Τα βρεφικά στρώματα σχεδιάστηκαν με φροντίδα και ασφάλεια, για να τους χαρίζετε ζωή και χαμόγελα κάθε μέρα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Στρώματα Media Strom Baby

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Έχετε ερωτήσεις;
Οι ειδικοί μας είναι εδώ για εσάς.

Το ποιοτικό στρώμα ύπνου μάς βοηθάει στην ξεκούραση και τη χαλάρωση. Τα στρώματα ύπνου πρέπει να καλύπτουν τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ατόμου, έτσι ώστε να βελτιώνουν τις διαταραχές ύπνου και την καθημερινότητα. Ας μην ξεχνάμε πως ο ύπνος είναι η 3η βασικότερη ανάγκη του ανθρώπου μετά το οξυγόνο και το νερό.

Ιδανικά αλλάζουμε το στρώμα ύπνου κάθε 7 χρόνια, για λόγους υγιεινής και για την καλύτερη κατάσταση των πρώτων υλών. Αν παρατηρήσουμε πως το στρώμα μας έχει φθορές ή οσμές, τότε το αλλάζουμε νωρίτερα. Μία οικονομική κι έξυπνη λύση για αποτελεσματική διατήρηση με διάρκεια σε στρώματα ύπνου, αποτελεί το κάλυμμα στρώματος.

Ένα καλό στρώμα ύπνου πρέπει να είναι άνετο στις διαστάσεις του, να έχει μελετημένα συστήματα ελατηρίων για κατάλληλη στήριξη, ποιοτικά υλικά στο γέμισμά του (φυσικό Latex ή αφρό μνήμης memory foam) για άνεση & χαλάρωση και υψηλής ποιότητας υφάσματα με αντιμικροβιακές- αντιβακτηριακές επεξεργασίες. Αυτά σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη επιλογή βάσει προσωπικών αναγκών, συνθέτουν το «καλό στρώμα» για τους perfect sleep coaches της Media Strom.

Η σωστή συντήρηση ενός στρώματος ύπνου είναι το ίδιο σημαντική με την επιλογή του. Γυρίζουμε κάθε 3 μήνες την πλευρά στα στρώματα ύπνου (πάνω- κάτω και κεφάλι- πόδια), ώστε να φθείρονται ομοιόμορφα. Αερίζουμε τακτικά το στρώμα, σηκώνοντας τα κλινοσκεπάσματα και πλένοντας το προστατευτικό κάλυμμα με ήπιο απορρυπαντικό και κρύο νερό. Αποφεύγουμε να βραχεί ή λερωθεί και την τοποθέτηση βαριών αντικειμένων πάνω του, δε χρησιμοποιούμε υλικά για στεγνό καθάρισμα αφού τα χημικά μπορεί να βλάψουν το εσωτερικό στο στρώμα ύπνου.

Ο καθαρισμός στρώματος συστήνεται να γίνεται με συχνό αερισμό και στεγνό τρόπο (π.χ. βιολογικός καθαρισμός στρώματος). Η υγρασία είναι ο εχθρός των στρωμάτων ύπνου, αφού συμβάλλει στην ανάπτυξη ακάρεων σκόνης κι άλλων βλαβερών μικροοργανισμών. Σημαντική είναι η χρήση προστατευτικού καλύμματος στρώματος, το οποίο πλένεται συχνά με κρύο νερό και ήπιο απορρυπαντικό.

Το στρώμα μπορεί να «ζήσει» χωρίς σημαντικές φθορές έως και 10 χρόνια. Όσο πιο πολύ το φροντίζουμε, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής θα έχει. Η κατάλληλη συντήρηση ενός στρώματος ύπνου επιτυγχάνεται με συχνό αερισμό, στεγνό καθάρισμα, αποφυγή βαριών αντικειμένων κι υγρών στοιχείων στην επιφάνειά του, με την αλλαγή της πλευράς του κάθε τρεις μήνες και με τη χρήση ενός ειδικού προστατευτικού καλύμματος.

Τα στρώματα ύπνου έχουν διαφορετικούς τύπους, για να καλύπτουν κάθε ανθρώπινο σώμα. Έτσι τα στρώματα ελατηρίων κατανέμουν καλύτερα το σωματικό βάρος, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και προσφέρουν ύπνο έως και 28% πιο δροσερό βάσει έρευνας του Kansas State University κάτι που το κάνει ιδανικό για τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας. Τα στρώματα αφρού έχουν μια ιδιαίτερη αίσθηση λόγω της βύθισης που έχει το σώμα και χωρίζονται σε κατηγορίες αναλόγως το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί με σημαντικές διαφορές μεταξύ τους ως προς τις ιδιότητες.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προσφορές σε διπλά στρώματα ύπνου της Media Strom από την ιστοσελίδα μας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς στρώμα, σε διαστάσεις και υλικά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιον εξειδικευμένο perfect sleep coach της ομάδας μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προσφορές σε μονά στρώματα ύπνου της Media Strom από την ιστοσελίδα μας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς στρώμα, σε διαστάσεις και υλικά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιον εξειδικευμένο perfect sleep coach της ομάδας μας.

Θέλουμε να κινούμαστε άνετα πάνω στο στρώμα ύπνου και να μην ενοχλούμε τον άνθρωπο, που κοιμάται δίπλα μας. Στη Media Strom παράγουμε κατόπιν παραγγελίας, σε όποια διάσταση επιθυμείτε, στρώματα μονά 90 * 190 ή στρώματα ύπνου διπλά 160 * 200, με επιλογές πλάτους από 60 έως 210 εκατοστά και μήκους από 170 έως 220 εκατοστά.

Σ’ ένα από τα καταστήματα Media Strom, σάς περιμένει ένας perfect sleep coach για να σας κατευθύνει να βρείτε το κατάλληλο στρώμα ύπνου. Βασικά κριτήρια αποτελούν οι διαστάσεις, τα ποιοτικά υλικά, η στάση ύπνου, η ηλικία, o σωματότυπος, το κρεβάτι και κάποιες πιο εξατομικευμένες ανάγκες. Ένα ξεκούραστο «test drive» του στρώματος ύπνου, θα σας βοηθήσει στην τελική επιλογή.

Ο όρος ορθοπεδικό στρώμα, όπως κι ανατομικό στρώμα ύπνου, είναι αδόκιμος αφού περιορίζεται στο αν ένα στρώμα είναι μαλακό ή σκληρό. Οι ανάγκες κάθε ανθρώπου διαφέρουν, αλλά σε γενικές γραμμές το σωστό στρώμα ύπνου πρέπει να βοηθάει στην ευθυγράμμιση και στήριξη της σπονδυλικής στήλης και του κεφαλιού και να απορροφά τις πιέσεις των ώμων, των ποδιών και της λεκάνης.

Η Media Strom προσφέρει μια πλούσια γκάμα από στρώματα ύπνου. Η εισαγωγική σειρά Benefit όπου η Media Strom έχει προικίσει με ανεξάρτητο ελατήριο για μεγαλύτερη στήριξη κι εξάλειψη της ενόχλησης της/ του συντρόφου από τις κινήσεις του άλλου. Η σειρά Advance, με πολυζωνικά micro Pocket ελατήρια και δημοφιλή υλικά όπως το latex και το Italian wool. Η σειρά Prime με ενσωματωμένο ανώστρωμα για αναζωογονητικό ύπνο, χάρη στα προοδευτικά ελατήρια τεχνολογίας sleep iq που διαβάζουν ξεχωριστά τον κάθε σωματότυπο και προσφέρουν την ιδανική στήριξη. Η σειρά Optimum, με την την υψηλή τεχνολογία & τον πρωτοποριακό σχεδιασμό για κορυφαία αίσθηση ευεξίας, χειμώνα και καλοκαίρι, με ασύγκριτη στήριξη από τα πολυεπίπεδα ελατήρια των δύο και τεσσάρων επιπέδων και των επτά ζωνών με τον συνδυασμό καινοτόμων υλικών memory foam, latex, cool wool mohair για απόλυτη άνεση. Και φτάνουμε στην εξέλιξη της Optimum, στη σειρά Absolute με τα πέντε επίπεδα ελατηρίων και την πολυτέλεια υφάσματος ζακάρ με βισκόζη, η οποία φέρνει την απόλυτη εμπειρία ύπνου στις επιλογές των πελατών της Media Strom.

Για να αγοράσετε ένα στρώμα ύπνου, χρειάζεται να γνωρίζετε τις διαστάσεις του κρεβατιού όπου θα τοποθετηθεί. Αν πρόκειται για μονό στρώμα ύπνου, τότε η δική σας δοκιμή και οι προσωπικές ανάγκες αρκούν για την κατάλληλη επιλογή. Αν όμως αγοράζετε ένα διπλό στρώμα ύπνου, χρειάζεται δοκιμή και από τα δύο άτομα που θα κοιμηθούν σε αυτό.

Το μαξιλάρι ύπνου στηρίζει τον αυχένα, το πιο ευαίσθητο σημείο της σπονδυλικής στήλης. Το μαξιλάρι ύπνου θέλουμε να είναι άνετο σε διαστάσεις, ώστε να μην περιορίζει τις κινήσεις μας (π.χ. κάποιος με μεγάλες πλάτες χρειάζεται μαξιλάρι μεγάλου μήκους) και να συμβαδίζει με τη στάση ύπνου που τηρούμε (για ύπνο στα πλάγια προτείνεται υψηλό μαξιλάρι ενώ για ύπνο μπρούμυτα, χαμηλό). Συνδυαστικά με το στρώμα ύπνου επιλέγουμε βάσει της σκληρότητας του στρώματος (σ’ ένα μαλακό στρώμα, το σώμα μας βυθίζεται περισσότερο άρα ένα μαξιλάρι μεγάλου ύψους μπορεί να είναι δυσάρεστο).

Είναι η τέλεια στιγμή να σκεφτείτε αν το στρώμα σας εξακολουθεί να σας παρέχει έναν υγιή, άνετο βραδινό ύπνο – ή έχει δει καλύτερες μέρες;

Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε έξι σημάδια που θα σας πουν αν είναι πραγματικά καιρός να σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα νέο στρώμα:

Δωρεάν παράδοση
για online αγορές άνω των 400€

8

Έως 8 χρόνια
εγγύηση

Άτοκες δόσεις

Εξυπηρέτηση πελατών
στο 210 34 82 900

Κάνε εγγραφή στο newsletter

ώστε να μαθαίνεις tips για την αξία του καλού ύπνου,
προσφορές και νέα μας