Bed Main
Φτιάξε το δικό σου μοναδικό κρεβάτι!

Κρεβάτια

Στην Media Strom, διακρίνουμε την αξία του καλού ύπνου. Για αυτόν τον λόγο, δημιουργούμε κρεβάτια που σε συνδυασμό με τα στρώματα ύπνου συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και υλικά υψηλής ποιότητας. Από τα κλασικά και διαχρονικά, μέχρι τα μοντέρνα και κομψά, δημιουργούμε κρεβάτια που προσφέρουν όχι μόνον αναπαυτικό ύπνο, αλλά και αισθητική αρμονία στον χώρο σας.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και θα ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα σχεδίων και υλικών που καλύπτουν κάθε αισθητική προτίμηση. Με την χρήση του configurator κρεβατιών μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό κρεβάτι. Δημιουργήστε το κρεβάτι των ονείρων σας επιλέγοντας αρχικά την διάσταση που επιθυμείτε. Στην συνέχεια έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το κεφαλάρι της επιλογής σας ανάμεσα σε μια πλούσια συλλογή σχεδίων και υφασμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε την βάση-υπόστρωμα που θέλετε με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

BedStorizzz

Νέα συλλογή κρεβατιών

Η νέα συλλογή κρεβατιών ξεχωρίζουν χάρη στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους και το μοντέρνο design τους με υφασμάτινη επένδυση.
“Ντύστε” την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας , με το ύφασμα της επιλογής σας και διαλέξτε το σχέδιο του κρεβατιού σας μέσα από μια μεγάλη συλλογή σύγχρονων γραμμών και κομψών χρωμάτων.

Θέλεις να δημιουργήσεις το κρεβάτι
των ονείρων σου;

Επίλεξε κεφαλάρι, βάση, ύφασμα και ποδαράκια που θέλεις
και δες την τελική τιμή

10 +1 Λόγοι για να επιλέξεις τη συλλογή κρεβατιών

Bed Storizzz.

1 Προσωπικό στυλ
2 Αμέτρητες επιλογές
3 Ανανέωση
4 Συνδυασμοί με φαντασία
5 Ευκολία
6 Ευελιξία
7 Λειτουργικότητα
8 Πρακτικότητα
9 Άνετος ύπνος
10 Προστασία
11 Ασφάλεια

Ανανεώστε την εμφάνιση του υπνοδωματίου

Εύκολα και προπαντός οικονομικά, με τις ντυμένες κρεβατοκάμαρες της Media Strom.

Κατασκευάζουμε τα
κρεβάτια μας ανά 10cm.

Κρεβάτι Livorno

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι Tivoli

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι Brooklyn

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι Napoli

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι Kansas

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι Sorento

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι Monaco

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι Sienna

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι Venice

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι London

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι Barcelona

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κρεβάτι Amalfi

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Έχετε ερωτήσεις;
Οι ειδικοί μας είναι εδώ για εσάς.

Τα κρεβάτια Media Strom έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας του ύπνου. Η ποιότητα ενός κρεβατιού εξαρτάται από το κατάλληλο για εσάς στρώμα ύπνου, που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με τα υλικά υψηλής ποιότητας. Από τα κλασικά και διαχρονικά μέχρι τα μοντέρνα και κομψά, δημιουργούμε κρεβάτια που προσφέρουν όχι μόνο αναπαυτικό ύπνο, αλλά κι αισθητική αρμονία στον χώρο σας. Και να θυμάστε, η ποιότητα ενός κρεβατιού επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου, την άνεση, τη χαλάρωση στην καθημερινότητα και την υγεία μας συνολικά.

Ένα ολοκληρωμένο κρεβάτι Media Strom αποτελείται από το κεφαλάρι, τη βάση κρεβατιού, το ύφασμα της επιλογής σας – το οποίο μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία πλούσια ποικιλία σε υφάσματα και χρώματα – κι από τα ποδαράκια που θα στηρίξουν το κρεβάτι.

Τα κρεβάτια Media Strom σχεδιάζονται για τις δικές σας ανάγκες, είτε αυτές αφορούν στον ύπνο είτε στον χώρο σας. Επιλέξτε λοιπόν το κατάλληλο για εσάς, κρεβάτι και στρώμα ύπνου στο μέγεθος, που εξυπηρετεί. Οι διαστάσεις ενός κρεβατιού αποτελούν το πρωταρχικό κριτήριο επιλογής. Ακολουθεί το αισθητικό κομμάτι, το οποίο φροντίζουμε να συνδυάζεται με το λειτουργικό και φυσικά με τη σωστή επιλογή στο στρώμα ύπνου, για έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο. Δημιουργήστε το κρεβάτι των ονείρων σας με κρεβάτια Media Strom στη διάσταση που επιθυμείτε, με το κεφαλάρι της επιλογής σας σε ύφασμα και χρώμα, με την απαραίτητη βάση- υπόστρωμα, με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός κρεβατιού είναι αρχικά τα ίδια τα υλικά, από τα οποία έχει κατασκευαστεί και η τεχνολογία πάνω στην οποία βασίζει το σύστημά του. Επομένως ένα «καλό κρεβάτι» θα κριθεί από τα υλικά υψηλής ποιότητας, την προηγμένη τεχνολογία, τον συνδυασμό της λειτουργικότητας με την αισθητική κι από τις πλούσιες επιλογές που προσφέρει σε υφάσματα και χρώματα. Μετά το κεφαλάρι έχει μεγάλη σημασία για το πως θα επιλέξετε κρεβάτι, η βάση που στηρίζει το στρώμα ύπνου και τελικά θα δώσει την απόλυτη άνεση και ξεκούραση στο σώμα σας.

Το κρεβάτι πρέπει να καθαρίζεται τακτικά για λόγους υγιεινής, αφού έρχεται σ’ επαφή με το δέρμα και τα μαλλιά μας. Στην επιφάνεια του κρεβατιού συσσωρεύεται η σκόνη και μπορεί να αναπτυχθούν μικρόβια και βακτήρια. Συστήνεται λοιπόν, ο βαθύς καθαρισμός του κρεβατιού μία φορά τον μήνα, αλλά η αφαίρεση της σκόνης με ηλεκτρική σκούπα μία φορά την εβδομάδα. Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να γίνεται στεγνό καθάρισμα στο ύφασμα του που έχει το κεφαλάρι του κρεβατιού δύο φορές τον χρόνο. Έτσι θα πετύχετε την εξάλειψη των οσμών, των βακτηρίων και της ανάπτυξης μούχλας.

Με τη βοήθεια και καθοδήγηση ενός Perfect Sleep Coach της Media Strom, εύκολα! Αναζητήστε έναν εξειδικευμένο κι έμπειρο Perfect Sleep Coach σε κάποιο από τα καταστήματά μας ή φτιάξτε το κρεβάτι των ονείρων σας με το μοναδικό σχεδιαστικό λογισμικό στην Ελλάδα, το bedstorizdesign app.

Τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο είναι μία σύγχρονη λύση για την αποθήκευση στο σπίτι. Πρόκειται για ένα κρεβάτι, όπου ο σκελετός της βάσης σηκώνεται προς τα πάνω , αποκαλύπτοντας άλλη μία κρυμμένη «ντουλάπα’» στο υπνοδωμάτιό σας. Ο εργονομικός μεταλλικός μηχανισμός (γερμανικής κατασκευής) διευκολύνει την ανύψωση, κρατώντας το στρώμα στη θέση του. Η βάση με αποθηκευτικό χώρο αποτελεί μία έξυπνη ιδέα για μικρότερα υπνοδωμάτια.

Η εγγύηση που έχουν τα κρεβάτια Media Strom είναι τα ίδια τα υλικά τους, που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους και ο λειτουργικός σχεδιασμός τους. Βάσει νόμου έχετε δύο χρόνια εγγύηση για το κρεβάτι, που θα αγοράσετε.

Το κατάλληλο κρεβάτι για άτομα με πόνους στην μέση προκύπτει μέσα από τον μελετημένο κι εξατομικευμένο συνδυασμό για μαξιλάρι ύπνου  – στρώμα ύπνου – βάση κρεβατιού και των προσωπικών αναγκών. Κάποιες από τις λύσεις για τους πόνους στη μέση συνδέονται άμεσα με τον ύπνο, τη στάση ύπνου που επιλέγουμε και το ανατομικό ή ορθοπεδικό στρώμα ύπνου, το οποίο αλλάζει την ξεκούραση και τη ζωή μας. Το δηλαδή το πιο ευαίσθητο σημείο της σπονδυλικής στήλης. Θέλουμε να είναι άνετο σε διαστάσεις, ώστε να μην περιορίζει τις κινήσεις μας (π.χ. κάποιος με μεγάλες πλάτες χρειάζεται μαξιλάρι μεγάλου μήκους) και  να συμβαδίζει με τη στάση ύπνου, που τηρούμε (για ύπνο στα πλάγια προτείνεται υψηλό μαξιλάρι ενώ για ύπνο μπρούμυτα, χαμηλό). Συνδυαστικά με το στρώμα ύπνου επιλέγουμε βάσει της σκληρότητας του στρώματος (σ’ ένα μαλακό στρώμα, το σώμα μας βυθίζεται περισσότερο άρα ένα μαξιλάρι μεγάλου ύψους μπορεί να είναι δυσάρεστο). Τέλος, δώστε προσοχή στη βάση του κρεβατιού που στηρίζει το στρώμα και λειτουργεί επικουρικά κατά τη διάρκεια του ύπνου για ένα τέλειο σύστημα άνεσης και ξεκούρασης στο σώμα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις από την ιστοσελίδα μας και να βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό σε κρεβάτι με στρώμα, για εσάς. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιον εξειδικευμένο Perfect Sleep Coach της ομάδας μας.

Οι πιο συνηθισμένες διαστάσεις για ένα κρεβάτι μονό είναι 90×190εκ και 100×200εκ.

Οι πιο συνηθισμένες διαστάσεις για ένα κρεβάτι διπλό είναι 140×200εκ και 160×200εκ.

Οι πιο συνηθισμένες διαστάσεις για κρεβάτια διπλά είναι 180×200εκ και 200×200εκ.

Τα κριτήρια επιλογής για ένα κρεβάτι και στρώμα ύπνου είναι οι προσωπικές ανάγκες, με βάση το σώμα και το lifestyle σας, οι διαστάσεις του που εξαρτώνται από τον χώρο όπου θα τοποθετηθεί, τα ποιοτικά υλικά και οι επιμέρους επιλογές σε υφάσματα, χρώματα κι αποθηκευτικές λύσεις. Σε κάθε κατάστημα Media Strom, μπορείτε να βρείτε τον προσωπικό σας Perfect Sleep Coach για να σας κατευθύνει να βρείτε το κρεβάτι των ονείρων σας.

Επιλέγουμε μαξιλάρι ύπνου με τον ίδιο τρόπο, που διαλέγουμε και το στρώμα ύπνου. Ο κατάλληλος συνδυασμός ενός κρεβατιού με στρώμα μ’ ένα μαξιλάρι ύπνου θα στηρίξουν το σώμα σας και θα το ξεκουράσουν. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας ή ένα μυοσκελετικό ζήτημα, να το αναφέρετε κατά την επιλογή σας. Το μαξιλάρι ύπνου στηρίζει τον αυχένα, δηλαδή το πιο ευαίσθητο σημείο της σπονδυλικής στήλης. Θέλουμε να είναι άνετο σε διαστάσεις, ώστε να μην περιορίζει τις κινήσεις μας (π.χ. κάποιος με μεγάλες πλάτες χρειάζεται μαξιλάρι μεγάλου μήκους) και  να συμβαδίζει με τη στάση ύπνου, που τηρούμε (για ύπνο στα πλάγια προτείνεται υψηλό μαξιλάρι ενώ για ύπνο μπρούμυτα, χαμηλό). Συνδυαστικά με το στρώμα ύπνου επιλέγουμε βάσει της σκληρότητας του στρώματος (σ’ ένα μαλακό στρώμα, το σώμα μας βυθίζεται περισσότερο άρα ένα μαξιλάρι μεγάλου ύψους μπορεί να είναι δυσάρεστο).

Δωρεάν παράδοση
για online αγορές άνω των 400€

8

Έως 8 χρόνια
εγγύηση

Άτοκες δόσεις

Εξυπηρέτηση πελατών
στο 210 34 82 900

Κάνε εγγραφή στο newsletter

ώστε να μαθαίνεις tips για την αξία του καλού ύπνου,
προσφορές και νέα μας

Δωρεάν παράδοση
για online αγορές άνω των 400€

8

Έως 8 χρόνια
εγγύηση

Άτοκες δόσεις

Εξυπηρέτηση πελατών
στο 210 34 82 900