Εταιρικά Νέα

Η Media Strom ερευνά τον ύπνο με το Κέντρο Ύπνου του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός

Media Strom Κέντρο Ύπνου Νοσοκομείου Ευαγγελισμός

Πόσοι από εμάς έχουμε συνειδητοποιήσει ότι περισσότερο από το 1/3 της ζωής το αφιερώνουμε στον ύπνο αλλά και πόσο ευεργετικά είναι τα οφέλη του στην ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου;

 

Το βασικό στοιχείο για έναν καλό ύπνο είναι το στρώμα, το οποίο απαιτείται να είναι αποτέλεσμα σωστού συνδυασμού πιστοποιημένων πρώτων υλών, τεχνογνωσίας, ποιότητας κατασκευής και επιστημονικών δεδομένων.

 

Στη Media Strom η κατασκευή στρωμάτων και προϊόντων ύπνου έχει αναχθεί σε επιστήμη και η προσφορά κορυφαίας εμπειρίας ύπνου σε Τέχνη. Αποτελέσματα εθνικών και διεθνών ερευνών αποτελούν την δεξαμενή δεδομένων που το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας, το μοναδικό στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί για τη βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και το σχεδιασμό νέων.

 

Επιπλέον η Media Strom, σε συνεργασία με το Κέντρο ύπνου του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, χρηματοδότησε την διεξαγωγή της πρώτης έρευνας παγκοσμίως που μελέτησε πως η διαφορετική τεχνολογία ελατηρίων επηρεάζει την ποιότητα ύπνου του ατόμου. Τα αποτελέσματα της πρωτοποριακής αυτής έρευνας, παρουσιάστηκαν στο 6ο πανελλήνιο διεπιστημονικό συνέδριο για την έρευνα του ύπνου το οποίο αποτέλεσε και το πρώτο βαλκανικό/νοτιοευρωπαϊκό συνέδριο (διεξαγωγή 30/6-3/7) και αποτελέσαν το έναυσμα σχεδιασμού της νέας συλλογής στρωμάτων.