Εταιρικά Νέα

Μειώστε το ροχαλητό κατά 40% με το μαξιλάρι memory foam media strom

Μειώστε το ροχαλητό κατά 40% με το μαξιλάρι memory foam media strom

Τι έδειξε μελέτη του Εργαστηρίου Μελέτης Διαταραχών του Ύπνου της Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας!

 

Ένα επιστημονικά σχεδιασμένο μαξιλάρι ύπνου που μειώνει κατά 40% το ροχαλητό, συμβάλλοντας σε έναν πολύ πιο ήρεμο ύπνο, είναι η νέα καινοτομία της Media Strom.

 

Τα εντυπωσιακά ευρήματα που παρουσιάστηκαν στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπνολογίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 26 & 28 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, προέκυψαν στο πλαίσιο μελέτης που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Μελέτης Διαταραχών του Ύπνου της Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τη Media Strom.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν ασθενείς οι οποίοι είχαν διαγνωσμένες διαταραχές ύπνου, χάρη στη χρήση του μαξιλαριού αποκλειστικής τεχνολογίας memory foam Media Strom:

 

•  Τα επεισόδια ροχαλητού μειώθηκαν κατά 40%
•  Ο συνολικός χρόνος ροχαλητού μειώθηκε κατά 5 λεπτά
•  Παρατηρήθηκαν λιγότερες αλλαγές θέσης κατά τη διάρκεια του ύπνου

 

Τα μαξιλάρια αποκλειστικής τεχνολογίας memory foam Media Strom είναι 100% υποαλλεργικά και εγγυώνται έναν ήρεμο, χαλαρωτικό ύπνο. Η μείωση του ροχαλητού ξεκινά από την πρώτη κιόλας μέρα χρήσης τους. Διατίθενται σε πολλές διαστάσεις και ξεχωρίζουν για τις εξειδικευμένες τεχνολογίες τους, καθώς και τις διακριτικά αρωματισμένες επιλογές με εκχυλίσματα αλόης και λεβάντας. Ο προηγμένος σχεδιασμός τους και η πλούσια γκάμα, περιλαμβάνει και μαξιλάρια, με τη μια από τις δύο πλευρές τους να περιέχει memory foam με συμπιεσμένο υγρό ή τζελ που προσφέρει αίσθηση δροσιάς το καλοκαίρι.

 

Η Media Strom είναι η μόνη εταιρεία που, διαχρονικά, αξιοποιεί την επιστήμη και επενδύει στην έρευνα του ύπνου για να δημιουργεί νέες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την ποιότητά του. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με κορυφαίους επιστημονικούς φορείς, όπως πρόσφατα με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. H υπνολογία, όπως ονομάζεται σήμερα η επιστήμη του ύπνου, είναι μια σύγχρονη επιστήμη που ξεκίνησε καταιγιστικά τον 21ο αιώνα, όταν οι διαταραχές του ύπνου άρχισαν να παίρνουν αξιοσημείωτες διαστάσεις μεταξύ του πληθυσμού. Είναι μια επιστήμη με δικές της ερευνητικές μεθόδους και με θεαματικά κλινικά επιτεύγματα, ενώ συνδέεται άμεσα με τη νευροεπιστήμη.

 

Όπως αναφέρεται στην έρευνα που υπογράφεται από τον Βασίλειο Σταύρου και τους συνεργάτες του στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η χρήση ενός καταλληλότερου μαξιλαριού με υλικό αποκλειστικής τεχνολογίας memory foam Media Strom, που προσαρμόζεται στην ανατομία και στις ατομικές ανάγκες κάθε καταναλωτή από την πρώτη κιόλας χρήση, αποτελεί κρίσιμο στοιχείο τόσο για την ολιστική αντιμετώπιση των ασθενών με διαταραγμένη αναπνοή στον ύπνο, όσο και στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου του γενικού πληθυσμού.

 

Ο κ. Γεώργιος Ι. Νιάρχος, Γενικός Διευθυντής της Media Strom δήλωσε χαρακτηριστικά «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το μαξιλάρι αποκλειστικής τεχνολογίας memory foam Media Strom που, όπως έδειξε η πρόσφατη έρευνα του Εργαστηρίου Μελέτης Διαταραχών του Ύπνου της Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μειώνει, αποδεδειγμένα, το ροχαλητό κατά 40%. Δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να ερευνούμε διαχρονικά τον ύπνο να εργαζόμαστε εντατικά για να αναβαθμίζουμε διαρκώς την ποιότητά του για τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα».