Εταιρικά Νέα

Αποτύπωμα Αγάπης

Apotipoma Agapis media strom praksis

Η ιδέα για το project #apotypomaagapis της Media Strom είναι βασισμένη στις αρχές της ισότητας, της ομαδικότητας, της κοινωνικής προσφοράς, της συμπερίληψης, της αλληλεγγύης και της υπέρβασης μέσω της Τέχνης, σε συνεργασία με φορείς και άτομα που μοιράζονται τον ίδιο στόχο.
Δημιουργήσαμε ένα φωτιζόμενο Box με συγκεκριμένο μοτίβο ανθρώπινων αποτυπωμάτων, το οποίο έντυσε ένα περιβάλλον design, με ένα κρεβάτι με το ίδιο μοτίβο και λειτουργεί ως photo booth κατά τη διάρκεια του event.

Στο Box που στήθηκε στο εργοστάσιό μας, προσκαλέσαμε καταξιωμένους φωτογράφους fashion (Θοδωρής Θεοδωρίδης, Μάριος Θεολόγης, Γιώργος Καλφαμανώλης, Διονύσης Κούτσης, Μαριάμ Χοροζιάν), σε συνεργασία με το Athens Designers Xclusive Week, οι οποίοι αποτύπωσαν με φωτογράφηση με διαφορετικό θέμα ο καθένας το βασικό concept της διαφορετικότητας σε όλους τους τομείς με γνώμονα το «Αποτύπωμα της Αγάπης». Η αγάπη και η αποδοχή της μοναδικότητας μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και οι καταξιωμένοι φωτογράφοι μόδας αποτύπωσαν τη μοναδικότητα σε καθηλωτικές εικόνες.
Οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Athens Designers Xclusive Week συνοδευόμενες από quotes των σχεδιαστών μόδας σε σχέση με την κεντρική ιδέα του κάθε concept (ισότητα, ομαδικότητα, διαφορετικότητα, ως αποτύπωμα αγάπης).

Κατά τη διάρκεια του Athens Designers Xclusive Week, προσκαλέσαμε τον κόσμο να φωτογραφηθεί στο box-photo booth, και του στείλαμε την ίδια στιγμή τη φωτογραφία με email ώστε να την ανεβάσει στο Instagram και όλοι μαζί αφήσαμε το μεγαλύτερο #apotypomaagapis με αμέτρητες φωτογραφίες μοντέλων και επισκεπτών στο box από τον Διονύσιο Κούτση.

Σας ευχαριστούμε όλους που μας ακολουθήσατε σε αυτό το όμορφο ταξίδι, μας γεμίσατε αγάπη και μας βοηθήσατε να συμβάλλουμε στο έργο της ανθρωπιστικής οργάνωσης PRAKSIS με τη δωρεά 50 στρωμάτων για το πρόγραμμα «Εστία 2021».