ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Media Strom
Περιστερίου

Όροι Συμμετοχής & Πολιτική Απορρήτου

 

  1. Προοίμιο

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία MEDIA STROM” (εφεξής «Εταιρεία»), με έδρα επί της οδού Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου, ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου, 190 03 Αττική,  θα πραγματοποιήσει κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί σε υποκατάστημα της Εταιρείας στο Περιστέρι, επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 39.

 

  1. Περιγραφή Διαγωνισμού

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς, η Εταιρεία την 21/01/2023 και ώρα 15:30 σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΦΑΙΡΑ FM θα εκπέμπει live, από το νέο της υποκατάστημα  στο Περιστέρι στο πλαίσιο των εγκαινίων του, την εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί  κλήρωση, όπου θα δοθούν συνολικά 5 δωροεπιταγές Media Strom αξίας 100€.

Ειδικότερα θα στηθεί κληρωτίδα στο χώρο του υποκαταστήματος της Εταιρείας, στην οποία οι υποψήφιοι συμμετέχοντες στην κλήρωση θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε αυτή, αφού συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής που θα τους παρέχεται από την εταιρεία. Την κλήρωση θα πραγματοποιήσει υπάλληλος της Εταιρείας και ο Γιώργος Τσαλίκης, κατά τη διάρκεια του live, θα ανακοινώσει άμεσα στους παρευρισκόμενους, συμμετέχοντες και μη, το ονοματεπώνυμο των νικητών του διαγωνισμού, οι οποίοι θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να βγουν live στο τέλος της εκπομπής και να κάνουν μία αφιέρωση σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, το οποίο θα ήθελαν να πάρουν αγκαλιά.

Σε περίπτωση που οι νικητές δεν παρευρίσκονται για οποιοδήποτε λόγο στο χώρο του υποκαταστήματος για να παραλάβουν το δώρο ή/και να βγουν live για αφιέρωση τότε θα κληρωθούν επιλαχόντες και το δώρο θα κατακυρωθεί στον 2ο κατά σειρά ανάδειξης του επιλαχόντα του εν λόγω νικητή.

Όλοι οι επισκέπτες οι οποίοι θα παρευρίσκονται στο υποκατάστημα της MEDIA STROM έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό εφόσον έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι της Εταιρείας, οι σύζυγοι και οι συγγενείς α΄ και β΄ βαθμού αυτών. Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στο Διαγωνισμό κατά παράβαση του παρόντος όρου, θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη.

Η εξαργύρωση του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2023. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες πραγματοποιηθούν την 21/1/23 έως και λίγο πριν την κλήρωση.

 

  1. Ευθύνη Διοργανώτριας

Η Εταιρεία δεν θα φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε αιτία μη εξαργύρωσης του δώρου από τον νικητή εντός της ορισθείσας προθεσμίας. Σε περίπτωση, που οποιαδήποτε εκ των ανωτέρω προθεσμιών παρέλθει άπρακτη η Εταιρεία δύναται να διαθέσει ή να μην διαθέσει το δώρο κατά την κρίση της, αφού όμως έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους συμμετέχοντες. Σε περίπτωση, κατά την οποία για οποιοδήποτε λόγο ο/η νικητής/τρια ή δεν αποκριθεί ή δεν συμμορφώνεται με οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους, το δικαίωμά της περί εξαργύρωσης παύει να υφίσταται, καθώς συν ομολογείται ότι έχει παραιτηθεί από αυτό. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της, όπως – ενδεικτικά – λόγους ανωτέρας βίας, τεχνικά  προβλήματα,  δεν πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

 

  1. Προσωπικά Δεδομένα

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση η Εταιρεία θα επεξεργαστεί τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

Όνομα, Επώνυμο, Αριθμό τηλεφώνου, Email

Τα δεδομένα συλλέγονται με σκοπό την εκτέλεση της κλήρωσης, τις ανάγκες δημοσιότητας σύμφωνα με τους όρους της και την απόδοση των δώρων.

Τα δεδομένα των συμμετεχόντων διατηρούνται ως εξής:

  • α των νικητών μέχρι και την ημερομηνία απόδοσης των Δώρων, εκτός και αν έχουν συναινέσει να διατηρηθούν από την Εταιρεία για διαφορετικό σκοπό ή/και ορίζεται διαφορετικά από τον νόμο,
  • β των υπολοίπων συμμετεχόντων θα διαγράφονται, με τη μέθοδο της καταστροφής, αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού, εκτός και αν έχουν συναινέσει να διατηρηθούν από την Εταιρεία για διαφορετικό σκοπό ή/και ορίζεται διαφορετικά από τον νόμο.

Η Εταιρεία δεν θα επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων για άλλους σκοπούς πέρα από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω. Σε περίπτωση που η Εταιρεία επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για άλλους σκοπούς, θα το κάνει μόνον αφού ενημερώσει τον κάθε συμμετέχοντα σχετικά και λάβει τη σαφή και ρητή συγκατάθεσή του.

 

  1. Πληροφορίες – Παράπονα

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με την Προωθητική Ενέργεια οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 210 34 82 900  από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 10:00 έως τις 17:00.

 

  1. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων

Η Εταιρεία δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη της κλήρωσης ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους, ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας www.mediastrom.com, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

 

  1. Αποδοχή των όρων

Η συμμετοχή στη διενέργεια της ανωτέρω κλήρωσης συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Κάνε εγγραφή στο newsletter

ώστε να μαθαίνεις tips για την αξία του καλού ύπνου,
προσφορές και νέα μας

Δωρεάν παράδοση
για online αγορές άνω των 400€

8

Έως 8 χρόνια
εγγύηση

Άτοκες δόσεις

Εξυπηρέτηση πελατών
στο 210 34 82 900