Εταιρικά Νέα

Χρυσό βραβείο HOME IMPROVEMENT FRANCHISE για τη media strom

Χρυσό βραβείο HOME IMPROVEMENT FRANCHISE για τη media strom

Στη Media Strom απονέμεται το χρυσό βραβείο HOME IMPROVEMENT FRANCHISE του THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS για το 2022!

Με μεγάλη μας χαρά, λάβαμε από την επιτροπή αξιολόγησης και επιλογής των βραβείων THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, το βραβείο GOLD WINNER HOME IMPROVEMENT FRANCHISE 2022.

Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζεται η συμβολή μας στο franchising, για τον κλάδο του οικιακού εξοπλισμού, αλλά και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.
Στη μακρόχρονη πορεία μας, έχουμε αναπτύξει με συνέπεια, πρακτικές πολυκάναλης ανάπτυξης που μας έχουν δώσει στην πρωτιά του κλάδου μας στην ελληνική αγορά.

Οι πρακτικές αυτές:

• Επέδειξαν ταχύτητα προσαρμογής του concept, του προϊοντικού μείγματος, κατανοώντας τις συνεχείς αλλαγές στο λιανεμπόριο, επενδύοντας σε καινοτόμα προϊόντα αλλά και σε μία ολοκληρωμένη στρατηγική marketing και πωλήσεων.
• Ικανοποιούν τις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή, με value for money προϊόντα που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και καινοτομία καθώς και μία μοναδική αγοραστική εμπειρία.
• Δημιούργησαν όλες τις συνιστώσες για ένα σύγχρονο retail concept, με εξειδικευμένο προσωπικό, επιθετικό marketing και συνεπή στρατηγική ανάπτυξης, καθώς κι ένα μοναδικό αναγνωρίσιμο service etiquette, έχοντας στο επίκεντρο τον πελάτη αλλά και το όφελος των franchisees.

To βραβείο GOLD WINNER HOME IMPROVEMENT FRANCHISE 2022, μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι για μία ακόμη φορά καθώς αναγνωρίζεται ότι στον χώρο του retail και του franchising αποτελούμε μία αλυσίδα πρότυπο με υποδομές, σύστημα, οργάνωση και ισχυρή ανταγωνιστική θέση, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο το δίκτυο και τους συνεργάτες μας.
Ευχαριστούμε πολύ!