Εταιρικά Νέα

Αθηναϊκή Στρωματοποιία: 55 χρόνια γνώση και φροντίδα για τον ύπνο

Αθηναϊκή Στρωματοποιία

Περισσότερο γνωστή στο κοινό για την κορυφαία μάρκα της Media Strom, η Αθηναϊκή Στρωματοποιία συμπληρώνει φέτος 55 χρόνια παραγωγής προϊόντων ύπνου εξαιρετικής ποιότητας, συμβάλλοντας στην ξεκούραση, την ευεξία και την υγεία των καταναλωτών.

Πρόκειται για μια κορυφαία εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967, σε μια εποχή που ο κλάδος της στρωματοποιίας δεν ήταν οργανωμένος. Ο κόσμος αγόραζε κρεβατοκάμαρες με κριτήριο τη συνολική επίπλωση και όχι το στρώμα. Αντίθετα, οι δημιουργοί της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας βασίστηκαν στην εξέλιξη της τεχνολογίας και ξεκίνησαν να σχεδιάζουν εκλεκτά προϊόντα αποκλειστικά για τον ύπνο.

Σήμερα, η Εταιρεία είναι ηγέτης σε προϊόντα ύπνου στην Ελλάδα και συμμετέχει ενεργά στην επιστημονική μελέτη του ύπνου, ενώ προτεραιότητές της είναι ο Άνθρωπος, η Τεχνολογία και το Περιβάλλον. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν είδη εξοπλισμού υπνοδωματίου, στρώματα για ενήλικες, βρέφη και παιδιά, μαξιλάρια, προστατευτικά καλύμματα στρωμάτων, κρεβάτια κ.λπ. Το εργοστάσιο παραγωγής τους στο Μαρκόπουλο Αττικής είναι κορυφαίο στην Ελλάδα και ένα από τα 3 καλύτερα σε όλη την Ευρώπη. Εκεί χρησιμοποιούνται τεχνολογίες αιχμής, ενώ διαθέτουν το εργαστήριο έρευνας & ανάπτυξης – το μοναδικό στη χώρα μας που έχει αρμοδιότητα για την έκδοση πιστοποιητικών ποιότητας και για άλλους ανταγωνιστικούς κατασκευαστές.

Εκτός από την Media Strom, η Αθηναϊκή Στρωματοποιία διαθέτει στην αγορά και άλλες μάρκες, όπως Stromatex, Zenius -με αποκλειστική διάθεση στα Praktiker- και Sleep Dimmer, που προσφέρει ολοκληρωμένες, «έξυπνες» λύσεις προϊόντων ύπνου σε προσιτές τιμές.

Τα στοιχεία της επιτυχίας

  • 230 εργαζόμενοι στον Όμιλο, χάρη στην κατάρτιση, την εμπειρία και την αφοσίωση των οποίων, είναι εφικτή η διαρκής ανάπτυξη της Εταιρείας
  • Δυνατότητα παραγωγής εργοστασίου: 1.000 στρώματα την ημέρα
  • 1η εταιρεία με πιστοποίηση oeko-tex standard για ολόκληρο το στρώμα
  • Νο 1 εταιρεία κατασκευής στρωμάτων στα Βαλκάνια
  • Σημεία διάθεσης & πώλησης: 400 σημεία λιανικής, 1300 ξενοδοχεία, 18 πολυκαταστήματα, e-shops, συνεργασίες με την ελληνική ναυτιλία .

Όπως δήλωσε και ο Γενικός Διευθυντής της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας, κ. Γιώργος Νιάρχος, «Εδώ και 55 χρόνια παραμένουμε σε διαρκή εγρήγορση, παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις στη μελέτη του ύπνου και την ανάπτυξη της σχετικής τεχνολογίας. Οι άνθρωποί μας είναι εκπαιδευμένοι sleep coaches, ώστε να μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες ύπνου κάθε ανθρώπου και να του υποδείξουν το 100% κατάλληλο στρώμα. Όνειρό μας είναι να δημιουργούμε εκλεκτά προϊόντα που να μπορούν να συμβάλουν σ’ έναν καλό ύπνο και μία καλύτερη ζωή!».

www.athenianmat.gr
www.mediastrom.com
www.zenius.gr
www.sleepdimmer.gr