Διεθνείς Αγορές

1/1/0001
Το Νέο Υπερσύγχρονο Εργοστάσιο της Media Strom αποτελεί το στολίδι της παγκόσμιας στρωματοποιίας, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική, την επιχειρηματικότητα και την υγιή ανάπτυξη της εταιρίας μας.


Έμπειροι συνεργάτες του κλάδου, κατασκευαστές μηχανημάτων και παραγωγοί πρώτων υλών του εξωτερικού που έχουν επισκεφθεί τις νέες εγκαταστάσεις μας, μιλούν με ενθουσιασμό για αυτό το μοναδικό επίτευγμα στην παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής στρωμάτων.
Στο νέο εργοστάσιο μπορεί να δει κανείς μια μοναδική γραμμή παραγωγής στρωμάτων, με τα καλύτερα μηχανήματα των κορυφαίων κατασκευαστών στον κόσμο, να λειτουργούν υπό την επίβλεψη του εξειδικευμένου προσωπικού, μετουσιώνοντας την τεχνολογία και την εμπειρία σε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι παραγωγικές δυνατότητες που προσφέρει το νέο εργοστάσιο, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία 45 και πλέον ετών, θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τη διείσδυση μας και στις αγορές του εξωτερικού. Συνεπώς, η επόμενη μεγάλη πρόκληση για την εταιρία μας είναι να προσφέρουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών μας εκτός ελληνικών συνόρων, κάνοντας την MEDIA STROM μια διεθνή, ποιοτική και αναγνωρίσιμη εταιρία!!!

Ταυτόχρονα, θα εξακολουθήσει να ανταποκρίνεται στη ζήτηση εκ μέρους των επιχειρηματιών για περισσότερα Franchise καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε στην απαράμιλλη ποιότητα των στρωμάτων Media Strom - της εταιρείας που είναι ηγέτης στον κλάδο - μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Δευτέρα με Παρασκευή, 9.00πμ - 17.00μμ