Στρώματα Optimum

Στρώματα Optimum

Καλώς ήλθατε στην κορυφαία σειρά στρωμάτων της Media Strom.
Ο σχεδιασμός των στρωμάτων Optimum βασίζεται στο τρίπτυχο "Καινοτομία, απαράμιλλη ποιότητα, κορυφαία αίσθηση"!
Τα στρώματα της σειράς είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού δεδομένων της διεθνούς επιστήμης με τη βαθιά γνώση να παράγουμε νέα τεχνολογία, επιλέγοντας τα πιο σύγχρονα και πιο ποιοτικά υλικά, προσφέροντας 10 σημεία υπεροχής σε έναν απολαυστικό ύπνο!

Η βραδινή ξεκούραση οδηγεί σε μια επόμενη μέρα γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση, γι' αυτό και στην σειρά εφαρμόζονται τα κορυφαία συστήματα στήριξης. Η καρδιά των στρωμάτων αποτελείται από τα παγκοσμίου πατέντας συστήματα ελατηρίων πολλαπλών επιπέδων και ζωνών, Multi Layer Spring Units- MLS, που διατίθενται κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από την εταιρία μας. Τα ειδικά σχεδιασμένα ανεξάρτητα ελατήρια υποχωρούν στα σημεία και στο βαθμό που πρέπει, για να διατηρήσουν τη σπονδυλική σας στήλη στη φυσική της καμπύλη θέση προσφέροντας τον πιο άνετο και απολαυστικό ύπνο.

 Η αίσθηση άνεσης σε κάθε στρώμα Optimum είναι πραγματικά μοναδική καθώς τα στρώματα προσφέρουν αξεπέραστο αγκάλιασμα χάρη στο ενσωματωμένο ανώστρωμα που διαθέτουν. Τα πλούσια υλικά του καπιτονέ ακολουθούν ιδανικά στις καμπύλες του σώματος χαλαρώνοντάς το από την πρώτη στιγμή.
Η δυνατότητα επιλογής της αίσθησης θαλπωρής ή δροσιάς, επιτρέπει τον ευχάριστο και αναζωογονητικό ύπνο.


Πίσω
Διαβάστε περισσότερα
 • Η γιορτή των αισθήσεων

  Η τεχνολογία αιχμής και τα πρωτοποριακά υλικά κατασκευής τους, φυσικά πιστοποιημένα για την υγιεινή τους σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την επιθυμία για το “απόλυτο”, υπόσχονται μια πραγματική γιορτή των αισθήσεων. Δοκιμάστε τα...και θα ξεχάσετε όλα τα άλλα!

 • Απολαυστικός ύπνος

  Η βραδινή ξεκούραση οδηγεί σε μία επόμενη μέρα γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση, για αυτό και στην σειρά εφαρμόζονται τα κορυφαία συστήματα στήριξης. Τα συστήματα ελατηρίων πολλαπλών επιπέδων και ζωνών εγγυόνται άριστη στήριξη και εξάλειψη της πίεσης προς το σώμα. Η σταδιακή τους υποχώρηση διατηρεί την σπονδυλική στήλη στη φυσική της καμπύλη θέση προσφέροντας τον πιο άνετο και απολαυστικό ύπνο.

 • Αξεπέραστη άνεση

  Η άισθηση άνεσης είναι πραγματικά μοναδική καθώς τα στρώματα προσφέρουν αξεπέραστο αγκάλιασμα χάρη στο ενσωματωμένο ανώστρωμα που διαθέτουν. Τα πλούσια υλικά του καπιτονέ ακολουθούν  ιδανικά τις καμπύλες του σώματος χαλαρώνοντας το από την πρώτη στιγμή. Η δυνατότητα επιλογής της αίσθησης θαλπωρής ή δροσιάς, επιτρέπει τον ευχάριστο και αναζωογονητικό ύπνο.

 • Κορυφαία στήριξη

  Η νέα γενιά στρωμάτων Optimum εγγυάται την κορυφαία στήριξη και την απόλυτη άνεση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε εποχής.

Go up springs – Ψηλότερα ελατήρια για άριστη στήριξη & αξεπέραστη αντοχή
Progressive function - Προοδευτική λειτουργία για ξεκούραση & χαλάρωση
2in1 system – Σύστημα ύπνου 2σε1 για απαράμιλλη αίσθηση χαλάρωσης είς διπλούν
Aero zones – Ζώνες αερισμού για αξεπέραστη υγιεινή και δροσιά
Slide support plus – Περιμετρική στήριξη για ασφάλεια & λειτουργικότητα
Pumping effect –Δυνατότητα αναπνοής για μέγιστη υγιεινή
360° support – Ελατήρια με δυνατότητα στερεοσκοπικής κίνησης 360°
Double side – 2 όψεις: 2 Αισθήσεις – 2 Εποχές για άνεση & ευχάριστη επαφή
Total health protection – Ολική προστασία υγείας για καθαρό & υγιεινό περιβάλλον
Δευτέρα με Παρασκευή, 9.00πμ - 17.00μμ