Στρώματα

Τα στρώματα Media Strom προσφέρουν στους επισκέπτες σας την πιο αξέχαστη εμπειρία.

Μετά το οξυγόνο και το νερό, o ύπνος είναι η 3η βασικότερη ανάγκη του ανθρώπου και η βασικότερη υπηρεσία κάθε ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο είναι ένας χώρος ξεκούρασης και ηρεμίας, και οι επισκέπτες ξέρουν να ξεχωρίζουν το ξενοδοχείο που προσφέρει ξεκούραση και ποιότητα στον ύπνο. Έτσι, διεθνείς έρευνες έχουν δείξει ότι το 73% των επισκεπτών ξενοδοχείων θεωρούν ότι ο καλός ύπνος είναι η πιο σημαντική υπηρεσία που μπορείτε να τους προσφέρετε.

Οι τιμές των παρακάτω προϊόντων είναι τιμές λιανικής. Για πληροφορίες σχετικές με τις τιμές χονδρικής, επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα χονδρικής στα τηλέφωνα:
210 - 3482927 & 210 - 3482928

Σε έρευνα που διεξήχθη σε επισκέπτες ξενοδοχείων παγκοσμίως με σκοπό να αποκαλύψουν τις προτεραιότητές τους για την διαμονή σε ένα ξενοδοχείο, το 64% δήλωσαν ότι αυτό που κάνει ένα ξενοδοχείο ξεχωριστό, είναι το στρώμα.

Φροντίζοντας να παρέχετε έναν καλό και ξεκούραστο ύπνο, επενδύετε και κερδίζετε περισσότερους πελάτες. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε στον επισκέπτη του ξενοδοχείου σας, καλύπτοντας τη βασικότερη ανάγκη του καλού και ποιοτικού ύπνου. Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα